03.05.2022

Maksimalna zaštita od komaraca i krpelja





Maksimalnu zaštitu od komaraca i krpelja za celu porodicu, ali i kućne ljubimce potražite u asortimanu Savacoop-a. 

Posebno ovog proleća izdvajamo artikal za višestruku zaštitu porodice od insekata:


Zig Zag Insettivia 100ml - mix 5x6 komada
_____________


Sprejevi protiv komaraca i krpelja različitih mirisa koji štite vas i vašu porodicu od ujeda i bolesti koje ovi insekti prenose. Praktični za poneti sa aktivnim raspršivačem od 360°.

MIX sprejeva protiv komaraca i krpelja-5 različitih vrsta mirisa po 6 komada. Da bi odbili krpelje i komarce naprskajte sprej sa razdaljine od 15 cm na izloženi deo tela. Ne koristiti na deci mlađoj od 3 godine. Efikasan je protiv tigrastih komaraca 5-6h i 2,5 sata protiv krpelja. Preporuka su 2 aplikacije na dan.



Za zaštitu kućnih ljubimaca od insekata izdvajamo:



Fiprontix sprej za psa 100ml
_____________

Namenjen za pse za opštu upotrebu u obliku spreja za suzbijanje buva i krpelja kod pasa.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU:
Nanosi se prskanjem iz plastične bočice sa mehaničkom prskalicom. Preparat primeniti dok je pas u stojećem položaju. Prvo razgrnuti dlaku da koža postane vidljiva. Primeniti suprotno od pravca kretanja dlake kako bi preparat stigao do kože. Za aplikaciju po glavi preparat naprskati na rukavicu i nežno nanositi na životinju. Rezidualno dejstvo i zaštita se nastavljaju do mesec dana nakon primene. Ne nanositi preveliku količinu na jednoj tački da ne bi došlo do razlivanja sadržaja i ulepljivanja dlake.



Celokupan asortiman zaštite od insekata pogledajte na stranici Dezinsekcija.